úterý 11. dubna 2017

Lewis Hamilton odstráni video z neho na Instagram pomocou automatickej zbrane

Lewis Hamilton poprel, že bol zodpovedný za vysielanie videa zo seba streľby automatickú zbraň na Instagram, ktorá priťahovala značnú kritiku. Video, vrátane hashtag #shooter, bol uvedený na webových stránkach v piatok večer, v rovnaký deň, strelec bol premožený vo vlaku medzi Amsterdame a Paríža. Od tej doby bola prijatá nadol.

Hamilton, ktorý je aktívny na sociálnych médiách, pravidelne účtuje obrázky Betclic-Okamžitý bonus a videá seba teší svoj život naplno mimo trať.


V tomto prípa de bol paľbu guľomet v rozmedzí počas svojej dovolenky v Colorade, zatiaľ čo Formula One bol na jeho letnej prestávke.Má rekreačný dom tam a odkazuje sa na neho ako "mega zóny"

Potom, čo dal svoj mercedes na pole position pre nedeľné Veľkej cene Belgicka a kedy bolo video zastavené, povedal :. "Aj ani po nej. Nechcem písať nič o pretekárskych víkendov, kamarát to urobí za mňa. "Ten už skôr poukázal na to, že priateľ príspevky na svojich sociálnych médií účtov na pretekárskych víkendov.

Video pútal 33,900 páči na Instagram, ale aj značná kritika. Komentáre zahrnuté: "Hurá! Poďme sa hrať s pištoľou. Čo zodpovedný správu vyslať. Som si istý, vaše sponzormi proste milujem to! Nie je v pohode"; "Sklamaný, že budete podporovať také hlúposti"; "Nepáči pištoľou !! Nepáči to!Pretekať !!; "Sklamanie & amp; Zbytočné Lewis, sklamaná, že budete podporovať také hlúposti "; a "Radšej cielené prvé miesto dôstojník" .Lewis Hamilton MasterClass zabezpečuje pole position v belgickej Grand Prix Celý článok

Aj keď ďalšie pripomienky sa poukázať na to, že bol na strelnici, kontrolovanom prostredí, aby použiť zbraň, zrejme niektorí mali problém s jeho postavenie ako vzor a Hamilton vzal post sa v sobotu popoludní. "Nikdy ich nejaké dobré komentuje tam, aby som bol úprimný, tak to vôbec nevadí," povedal s odkazom na internet.

Šéf Mercedes tím Toto Wolff zostal na plote vo svojej reakcii na pošte. "Môj názor je rozdelený na osobnej úrovni," povedal. "Lewis je rocková hviezda a žije svoj život.Potom na druhej strane musíte byť vedomí toho, čo sa deje tam vonku vo svete, takže som sa naozaj skladá mojej mysli, až teraz, pretože som doslova to videl pár pred niekoľkými minútami. "

Stávkové kancelárie Betclic

Žádné komentáře:

Okomentovat