středa 13. září 2017

A Carlsbad röplabda játékosok fáradtságukat a nyerővonalon az extralizálás során lebontják

Karlovy Vary meghamisították a nyolc döntőben második legrangosabb csapat verseny Európában, ahol a konfliktus Oroszországgal, a szibériai Szurgut.

És jól megélnek a Cseh Extraliga. A második helyet védő 12. bet 365 mobil győzelmével Zlín 65 perc alatt 3-0 gólt ért el. A táblázatban a második, négy ponttal lemaradva vezető Kladno és hét ponttal vezet a pár Liberec, Pribram.


A Carlsbad Hale labdajátékok, bár be agresszíven hangolt csapat erős támadó bet3 65 mobil személyiség kerekebb Pavel Kolar és szlovák képviselő Lubos Kostolani, de nem volt jogosult a hazaira. Bár igyekezett olyan keményen, ahogy csak tudott.

„A legfontosabb a három pontot, az első két játszottunk sok.Nem nyomja a szolgáltatást, de végül azokban a kritikus pillanatokban nekünk ezt a szolgáltatást segítséget, „sóhajtott Carlsbad edző Jiří Novák.

Az első kiegyensúlyozott volt, amíg végződik mérsékelt vezetésével Zlin, bár természetesen Karlovy Vary fordult következtetés 20:19-kor. A vendégek nem segítenek abban, hogy időt vegyenek a végére. Huszonkét perc ment Karlovy Vary 25:23.

A második hasonló volt az otthon tartotta a pontokat Michal Kriško, és a végén döntő összetör létrehozott Marek Zmrhal. Először sikerült csempészni, hogy meghatározó négypontos vezetést hozzon létre három kiszabadult szolgáltatás után. Huszonkét perc, ezúttal 25:22 feltételt.

„A mérkőzés meglehetősen kiegyensúlyozott, de nem ellenállni sokat.Teljesítmény blokkok nem emlékszem, aztán néhány sorozat, ahol az ellenfelünk megszökött, és úgy döntött, „mondja Zlin kapitány Pavel Kolář.

A harmadik az otthoni nem indult jól, a vesztes 1: 4 és 3: 7 de amikor 9: 9-re érkezett, egy pontsorozat jött be, és a végén vezetett. "Örömmel nyerhetünk, egy ilyen teljesítményt, bár az első kettő ilyen apró fáradtságot, de a harmadik sorrendben és három ponton boldogok vagyunk "- mondta Ondřej Hudeček kapitány.Így a mérkőzés előtti előrejelzései megerősítést nyertek. "Fontos lesz, hogy tartsuk őket alá, és nyomást gyakoroljanak rájuk, hogy hibázzanak."

"A harmadik állomást már teljes mértékben elköteleztük" - tette hozzá Jiří Novák. > A Zlín kollégája, Roman bet365 internetes sportfogadás Macek szintén kevés o ka volt arra, hogy kifogásolja a fogvatartottait. "Nem játszottunk rossz mérkőzést, de az otthon mindig kaptunk egy szolgálatot, és így döntöttünk." Karlovy Vary egy újabb kihívást bet365 fogadási bónuszt jelentő programot vár, az Európa Kupa folyamata után, a klub vezetői gyűrődtek. "Nagyon örülök, hogy ma nyertünk egy kemény meccs után Finnországban. Most az Európai Kupa következő fordulójában állunk, a Surgut oroszokkal szemben.Hazánkban február 14-én találkozunk otthon az előcsarnokban, ezért szeretnék mindenkit meghívni, mert a játék nagyon nehéz és nagyon vonzó lesz. Köszönjük előre "- mondta Jakub Novotný klubvezető.

bet365 kifizetés módok

Žádné komentáře:

Okomentovat